purtator cuvant ijp prahova

Referitor concursul organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova pentru ocuparea a 6 funcții de personal contractual prin recrutare din sursă externă, respectiv 4 funcții de referent II (secretariat), o funcție de administrator în cadrul Serviciului Logistic (administratorul popotei I.J.P. Prahova) și o funcție de muncitor necalificat, vă aducem la cunoștință că termenele calendarului de desfășurare a concursului se decalează distinct pentru fiecare funcție. Modificarea survine pe fondul faptului că fișele de aptitudine în muncă încă nu au fost recepționate de la Direcția Medicală a M.A.I., se arată într-un comunicat.

Astfel, persoanele interesate pot accesa linkul https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/amanare-concursuri-incadrare-personal-contractual-referent-muncitor-necalificat-si-administrator&page=6.

De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute despre fiecare funcție în parte, la următoarele numere de telefon:

- Pentru funcțiile de referent – 0244/302113, interior 20113;

- Pentru funcția de muncitor necalificat – 0244/302112, interior 20112;

- Pentru funcția de administrator popotă – 0244/302114, interior 20114.

Facem precizarea că demersurile de ocupare prin concurs a funcției de electrician au încetat, pe fondul faptului că până la termenul stabilit pentru înscrierea candidaților, respectiv 9 august a.c., la I.J.P. Prahova nu s-au depus astfel de cereri.

 

Auto-moto
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Coşmarul înmatriculărilor în arşiţă

În timp ce guvernanţii sunt foarte activi şi preocupaţi doar de propriile interese, invocând interesul naţional, realitatea din stradă este cu totul alta. Am pierdut de multă vreme şirul...