Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

masina-gunoi-rosal.jpg
Situație critică în Prahova. În numeroase localități, printre care și comuna Lipănești, operatorul de salubritate nu mai ridică deșeurile atât de la instituțiile publice, cât și de la populație.

 

Motivul invocat de Rosal este impunerea taxei de mediu de către firma care deține rampa ecologică de la Boldești. Cum datoriile acumulate la plata acestei taxe sunt mari, operatorul nu mai ridică gunoiul. ”Am cerut explicații Consiliului Județean Prahova pentru această situație fără precedent în comuna mea!” a declarat primarul comunei Lipănești, Robert Nica. În schimb, conducerea Rosal Ploiești susține că ordonanța de guvern nu specifică obligativitatea operatorului de salubritate de plată a supra-taxei de mediu, orice modificare de tarif percepută populației fiind stabilită doar de autoritățile locale și județene.
Vom revenii cu detalii după ce vom primi punctul de vedere solicitat conducerii CJ Prahova.

 

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Andra Vlad

Trei incendii au izbucnit, simultan, în Prahova

Pompierii militari prahoveni sunt în alertă, fiind chemați să stingă trei incendii care au izbucnit simultan în localități diferite. Astfel, la ora 12:30, sunt înregistrate incendii de vegetație...