Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ioan_niculae_astra_interagro_.jpg

Miliardarul Ioan Nicolae, care derulează mai multe afaceri în Prahova, prin Inter Agro și fosta rafinărie Astra, și-a serbat ziua la hotelul pe care îl deține în stațiunea Venus.

 

Petrecerea a avut loc azi-noapte, pe plaja din fața hotelurilor Inter și Afrodita din Venus. Lăutarii au cântat până dimineața, sunetul fiind amplificat de boxe uriașe. Turiștii cazați la hotelurile din zonă nu s-au putut odihni până la șase dimineața.

Ziaristul Vlad Petreanu a postat pe blogul său o înregistrare cu petrecerea-monstru a afaceristului condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în dosarul “Mită la PSD”, dar a fost eliberat condiționat anul trecut datorită intensei sale activități publicistice din timpul detenției, când a scris 5 cărți în 74 de ore și 45 de minute.

 

Era petrecerea lui Ioan Niculae, patronul hotelului Inter – nu o zi onomastică, așa cum mi s-a spus în prima fază, ci chiar ziua lui de naștere, pe care ar fi sărbătorit-o în parcare, printre blocuri, dacă n-ar fi fost miliardar și proprietar de hotel cu plajă adiacentă.

Ascultă AICI înregistrarea cu petrecerea afaceristului.