Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Banner_ShareLife_300x250.jpg

România nu are cea mai bună stare de sănătate, însă, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, Sănătatea României se poate ameliora. Hai să schimbăm asta cu ShareLife - primul program prin care abonații MedLife pot oferi o consultație cu 50% reducere cuiva drag.

 

Fiecare dintre noi a trecut, cel puțin odată în viață, printr-o situație în care o persoană dragă a avut nevoie de asistență medicală de specialitate și i-a fost dificil să o ajute fie din necunoștință de cauză, fie din cauza posibilităților financiare reduse.

Stilul de viață nesănătos, stresul zilnic și mulți alți factori au făcut ca, în ultimii ani, numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de cancer în România să crească într-un ritm alarmant.  În fiecare an, potrivit unui raport recent publicat de Agerpres, peste 80.000 de români sunt diagnosticați cu cancer și, din păcate, circa 30.000 de bolnavi mor.

 

Numai de cancer colorectal (cancer de colon), a treia cauză de cancer la bărbați și a treia la femei, sunt diagnosticate anual circa 750.000 de persoane la nivel mondial, conform unui raport de specialitate. Dacă, totuși, sistemul de diagnosticare și prevenție pentru boli ar funcționa cum trebuie iar fiecare dintre noi ar ajunge la timp la medic, numărul deceselor ar scădea considerabil.  Ca și principiu de manifestare, la nivelul tubului digestiv pot apărea tumori cu diverse localizări: esofag, stomac, intestin subțire, colon, sau la nivelul glandelor anexe. Diagnosticarea unui astfel de cancer implică atât teste de sânge, inclusiv markeri tumorali, cât și o multitudine de teste imagistice.

Dar ce te faci atunci când ai pe cineva drag care a fost diagnosticat recent cu cancer sau este suspect de așa ceva și știi că nu are posibilitatea financiară de a-și continua investigațiile și tratamentele despre care cu toții știm că sunt extrem de costisitoare. Ei bine, iată că cea mai mare rețea medicală privată din România a găsit o soluție în acest sens. Astfel, fiecare abonat la serviciile medicale oferite de Rețeaua MedLife poate oferi unei persoane dragi o consultație de specialitate redusă cu 50%. Tot ce trebuie să facem e să conștientizăm situația reală a sănătății noastre, să alegem prevenția și să share-uim informațiile privind categoriile principalelor afecțiuni ale României.

Pentru că nu doar medicii salvează vieți. Și tu o poți face cu ShareLife. Împreună facem România bine!

Hyperclinica MedLife Ploiesti

https://www.medlife.ro/hyperclinica-medlife-ploiesti

Bulevardul Republicii, Nr.17-25

KV_Share_Life.jpg

(P)