Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

exotice

După ce în urmă cu o săptămână colegul nostru Ciprian Bălțoiu ne transmitea în direct răsăritul de soare de pe o plajă din sudul Spaniei și ne vorbea de numărul record de turiști străini care au vizitat Spania în 2016, azi revine de la Madrid, cu alte oferte tentante.

 

Și dacă e în continuare frig și ceață și vă mai îngheață nasul și picioarele, poate că e o bună ocazie să vă mai facem câteva sugestii pentru vremuri mai bune și mai calde la mare depărtare de țară. Sunt oferte suficiente pentru toate gusturile la Madrid.

India devine o destinație din ce în ce mai accesibilă, dar nu este o destinație pentru iubitorii de soare și plajă la mare. De la București se poate ajunge în India inclusiv cu zboruri low cost, cu escală în una din țările din Golful Persic. Într-un astfel de caz biletele de avion dus întors până la Mumbay sau New Delhi nu costă mai mult de 600 de euro de persoană .Odată ajunși în India, există cazare pentru orice buget: de la hoteluri de 5 stele și sute de euro pe noapte, până la hosteluri ieftine de 5 euro pe noapte. Aventurierii pot să își organizeze pe cont propriu deplasările prin India, chiar dacă utilizarea trenurilor nu este recomandată. Trebuie să vă înarmați însă cu multă răbdare pentru a depăși mirosurile extrem de puternice și căldura sufocantă. E important de știut că e necesar să obțineți viză înainte de a pleca în India.

 

Dacă India v-a stârnit interesul cu cultura și tradițiile ei, cu siguranță următoarea destinație este mult mai completă. Este vorba de Thailanda, o țară plină de tradiții, de cultură, de mâncare extraordinar de bună, trebuie să încercați phadthaiul, de asemenea trebuie să mergeți pe plajele acelea superbe de sute și sute de kilometri și neapărat să încercați și masajul tailandez.

citeste continuarea pe digi24.ro