Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

3

Cel mai vândut brand de încălţăminte, genţi şi accesorii din România, Anna Cori, parte a grupului Denis, este acum prezent şi în Ploieşti, în AFI Palace, la etajul 1 al centrului comercial. 

 

Povestea începe în 1985 când Ilie Cornea a pus bazele unui atelier ce producea manual doar încălţăminte pentru bărbați. Micul atelier s-a mutat în 1994 în Suceava şi s-a transformat într-o adevărată fabrică.

Câtiva ani mai târziu Ana Cornea, soţia şi partenera de afaceri a fondatorului fabricii DENIS, a venit cu ideea înfiinţării unei secţii de încălţăminte pentru femei, iar mai apoi, au continuat extinderea brandului, producând şi genţi, poşete şi alte accesorii.

 

Numele fabricii este inspirat de la numele fiului cel mic – Denis, ultimul dintre cei şase copii ai soţilor Cornea.

1

Colaborarea cu celebrul designer italian Davide Vaccari a completat perfect conceptul ANNA CORI, aducând astfel pe piaţă o gamă extinsă de încălţăminte elegantă realizată cu materii prime din Italia, pantofi în culori neutre sau în culori electrizante, în concordanţă cu cele mai noi tendinţe în modă.

Prezenţa anuală la târgurile internaţionale de încălţăminte şi marochinărie, cum sunt cel de la Milano şi cel din Tokyo, creşte încrederea clienţilor în produsele Fabricii DENIS.

5

Colecţiile se adresează  persoanelor cu venituri medii şi peste medie, oferindu-le produse la nivelul marilor case de modă, însă la preţuri foarte accesibile.

2

Produsele Anna Cori le puteţi găsi şi pe www.annacori.com/ro sau pe www.denisshoes.com, la aceleaşi preţuri ca şi în magazin, transportul fiind gratuit indiferent de zonă, iar comenzile putând fi făcute atât din România cât şi din străinătate.

4

Cert este că o poză, oricât de calitativă ar fi ea, nu poate reda fineţea pielii naturale, reflexele culorilor sau precizia şi delicateţea finisajelor. Faceţi o vizită magazinului şi convingeţi-vă singuri!

(P)