Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

imn

In premiera Filarmonica ,,Paul Constantinescu" va prezenta in concertele de Craciun, 21 si 22 decembrie 2016 Imnul Municipiului Ploiesti.

 

Mesajul filarmonicii de pe Facebook:

Imnul a fost compus si orchestrat de catre colegul nostru Marian Vasile. Multumim pentru sprijin violonistului si orchestratorului Marin Lodrin si nu in ultmul rand pentru sugestie, sprijin si prietenie, Domnului George Botez. Speram ca anul acesta Filarmonica sa scrie o pagina de istorie in viata culturala a orasului, a Romaniei.
Totodata speram ca dupa multe interpretari, si, nu in ultimul rand, dupa gasirea libretului potrivit vom fi ales Imnul orasului. Este o premiera, speram ca reactiile sa fie pe masura, pe masura unei compozitii demne de ploiesteni. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a fi mai buni, pentru a sustine excelenta!
Multumim!

 

Anunțul a fost criticat de mai mulți ploieșteni, care au solicitat un concurs de creație pentru desemnarea unui imn. "Pacat ca nu se face un concurs pentru ploiesteni, o selectia a mai multor compozitii" a fost unul dintre mesaje.