Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

azuga

Turistii care se afla in aceasta perioada in statiunile de pe Valea Prahovei pot practica sporturi de iarna pe partiile din Azuga, unde stratul de zapada artificiala si naturala masoara 30 de centimetri.

 Potrivit autoritatilor din Azuga, in aceasta statiune au fost deschise trei partii, respectiv Cazacu incepatori si Cazacu Scoala, deservite de instalatiile baby schi si teleschi, si o portiune de la baza partiei Sorica, deservita de banda rulanta. 

Stratul de zapada asigura conditii bune pentru practicarea sporturilor de iarna, respectiv schi, placa si sanie, au precizat sursele citate. 

De asemenea, autoritatile din Busteni au pornit instalatiile pentru inzapezirea artificiala a partiei Kalinderu I, sezonul oficial de schi in aceasta statiune urmand sa fie deschis, conform estimarilor, la sfarsitul saptamanii viitoare.
sursa: hotnews.ro

 

IT&C
  • Luni, 14 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Schimbare importantă la WhatsApp

Serviciul de mesagerie WhatsApp a început să testeze mai multe opţiuni de editare, aşteptate a fi introduse la instalarea unei versiuni actualizare a aplicaţiei, scrie The Independent. Filtrele,...