a3

Antenele HD sunt live, iar Observatorul și Antena 3 au studiouri noi. Cu câteva excepții, marii cabliști întârzie să introducă posturile HD ale Intact în grilele de programe.

UPDATE Începând de miercuri, 30 noiembrie 2016, RCS & RDS va introduce în grila de cablu digital bază şi formatul HD al canalelor de televiziune Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

Antena Group a anunțat într-un comunicat de presă că grupul de media a pus „ la dispoziția tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract separat între Antene și distribuitori.

Telekom a fost prima companie care a anunțat introducerea în grilă a posturile Antena 1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD și ZU TV HD. Orange și Akta au și ele preluarea posturilor.

În schimb UPC a spus că este în negocieri, iar RCS nu a emis niciun comunicat pe această temă.
Detalii pe paginademedia.ro

 

Articole asemănătoare
Monden
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Bingo Uniplay Show a ieșit din grila Antenei 1

Bingo Uniplay Show, emisiune care ar fi trebuit să fie în grila Antenei 1 de astăzi, a dispărut din grila postului TV. Organizatorul Uniplay a anunțat în urmă cu două zile că emisiunea nu se va mai...