dragos

După 14 ani petrecuţi în Italia, timp în care a avansat de la spălător de vase la bucătar-şef al unui restaurant, Dragoş, un tânăr de 37 de ani din Ploieşti, şi-a dat seama că nu se poate împotrivi „chemării sângelui şi pământului“.

Întors în oraşul natal, a deschis o gelaterie, unde tipul sortimentelor de îngheţată tinde spre infinit. A făcut şi cu gust de mămăligă.

În zona centrală a Ploieştiului, într-un mic spaţiu care a făcut parte din fostele „galerii“ comuniste ale oraşului, iar după Revoluţie a găzduit de toate, este o cochetă gelaterie, un colţ de Italia, despre care ploieştenii spun că te poate înveseli chiar şi în cele mai ploioase zile. Motivele sunt mai multe, însă printre cele mai importante sunt se numără îngheţata şi povestea micuţei afaceri, una la fel de savuroasă  ca aromele dulcelui preparat artizanal.

Citeste mai mult pe adevarul.ro/ploiesti