Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cafea tare

În Australia se poate consuma o cafea care este de 80 de ori mai tare decât cafeaua obişnuită, fiind lansat recent un sortiment cu o concentraţie de cofeină mult peste cea obişnuită.

 

Trebuie însă precizat faptul că cercetătorii au avertizat că o cantitate de 10 grame de cofeină poate fi letală pentru o persoană adultă, scrie Rador.

În cafeneaua Viscous Coffee, din oraşul Adelaida, din Australia, se poate consuma o cafea foarte tare, cantitatea de 10 grame de cofeină se regăşeşte în doar două ceşti de cafea.

 

Cea mai tare cafea din lume poate fi savurată în Australia, ea fiind botezată Asskicker. O caşcă din această cafea te ajută să te revigorezi şi îţi dă energie pentru 12-18 de ore.

Secretul este ca această cafea să fie savurată foarte încet, pe parcursul a trei ore.

Pentru a creşte cantitatea de cofeină din cafea se foloseşte o metodă de preparare la rece a cafelei şi o infuzare de lungă durată de până la 10 zile.

După prepararea cafelei reci, ea este amestecată cu un espresso fierbine foarte tare. Fiecare client care comandă cafeaua Asskicker, în cafeneaua Viscous Coffee, din oraşul Adelaida, Australia, este avertizat de apariţia unor posibile probleme cardiace, titrează Kedem.

 

Național
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Uber le dă lovitura de grație taximetriștilor

Platforma Uber a introdus, începând de miercuri, un nou serviciu în Cluj-Napoca, la un an de la intrarea pe piaţa clujeană, care permite părinţilor să comande maşini dotate cu scaune pentru copii,...