Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Top 5 zodii de femei lider

Greu de recunoscut, însă uneori femeile sunt cele mai potrivite pentru a ocupa poziția unui conducător, atât la un loc de muncă cât și în casă. O femeie „lider” este independentă, ambițioasă și care va aspira mereu la un stil de viață care să nu-i permită să ducă lipsă de nimic.

 

Iată, din acest punct de vedere, care este topul celor 5 zodii de femei care au profilul unui „lider”.

1.      Femeia Rac

Este femeia care cu siguranță nu se teme să se aventureze de una singură. Nu are nevoie ca cineva să-i sufle mereu în ceafă când se ocupă de un proiect sau când se preocupă de treburile casnice. Uneori pare a fi chiar egoistă, dar să fim serioși, cine nu are măcar un moment de „zgârcenie” în viață?

 

În ciuda acestui „egoism” periodic, este o persoană sinceră și nu apelează la mijloace „murdare” sau la manipulare pentru a obține ceea ce vrea.

2.      Femeia Leu

Fire puternică și ambițioasă, aceasta pare a avea calități înnăscute de lider. Se descurcă foarte bine și acasă și la locul de muncă și depune eforturi considerabile pentru a avea parte de un stil de viață luxos pe care și-l dorește.


Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

 

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cea mai bogată femeie din lume

Zhou Qunfei este cea mai bogată femeie din lume, potrivit unor noi date anunțate de revista Time, după ce predecesoarea ei a scăzut de la miliarde la zero după ce a fost dat în judecată pentru...