lansare lampioane

Doi tineri din Ploiești, Florentina Nicoleta și Bogdan Mădălin, cei care în urmă cu o lună au organizat o mare bătaie cu apă în Piața Victoriei din Ploiești la care au participat aproximativ 200 de persoane, acum vor să își ia la revedere de la vară așa cum se cuvine.

Astfel, cei doi au organizat un eveniment pe facebook unde invită toți ploieștenii la o lansare inedită de lampioane, în fața Palatului Culturii, în centru orașului.

Evenimentul are loc de 1 septembrie, începând cu ora 20:30, iar pe rețelele de socializare s-au arătat deja aproape 300 de posibili participați și alți 350 de interesați.

Așadar, dacă mâine seară vreți să aduceți un omagiu zilelor de vară, tinerii ploieșteni vă așteptă să aduceți cu voi câte un lampion și să le lansați împreună pentru a lumina cerul orașului lui Caragiale.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN72, la intrarea în Ploiești

Joi după amiază traficul rutier pe DN72 este intens, pe sensul de mers Târgoviște-Ploiești formându-se o coloană de mașini până în apropierea unității militare de la Crâng.  Ionuț Urzeală a postat pe...