sotieeee

O scrisoare sincera pentru sotul meu inainte de a merge intr-o scurta excursie cu prietenele mele.

Dragul meu sot,

Scriu asta din iubire, nu te teme. Am vrut sa trec pe hartie cateva randuri pentru a te ajuta sa te descurci in acest weekend.

Noptile, zilele, micul dejun si probabil in jurul pranzului pot fi interpretate precum IADUL. Dar hai sa iti explic.

Cand vei sosi acasa dupa munca, lucrurile nu ti se vor parea atat de rau. Copiii iti vor sari in cale, te vor imbratisa si vor fi foarte incantati sa te vada. Insa asta va fi pentru o scurta durata de timp. Iti promit.

Ana se va supara pe tine pentru ca o imbraci mai intai pe Maria, apoi Maria nu va mai vorbi cu tine pentru ca ii vei da rochia frumoasa Anei, si nu ei. Stiu, e pur si simplu o nebunie... dar invata sa treci peste.

La cina trebuie sa iti pastrezi calmul. Ana va dori pizza, iar Maria va cere un hamburger. Stiu ca nu au voie sa manance, insa sunt convinsa ca vor incerca si cu tine. Vor plange, vor arunca cu furculitele si nu vor dori sa manance ce le-ai pregatit tu. Pana la urma vei ceda si le vei promite o ciocolata si inghetata daca mananca linistite tot ce au in farfurie.

nu ratati continuarea scrisorii AICI

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Până la 37 de ani a născut 38 de copii

O femeie din Uganda în vârstă de 37 de ani a ajuns la incredibila performanță de a da naștere la nu mai puțin de 38 de copii, relatează publicația „Daily Monitor” din Uganda, într-un articol preluat pe...

Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...