Incedibil ce a pățit un bărbat după ce a folosit o scobitoare

Misterul cu care se luptau niște doctori după ce un bărbat se plângea de probleme de sănătate a reușit să șocheze o întreagă populație.

Fiind diagnosticat greșit după ce s-a prezentat la spital cu o febră foarte accentuată, un bărbat a avut o infecție la inimă și i-a fost prescris un tratament pe bază de antibiotice, acesta prezentând urme de tuse însoțită de sângerări și dureri la nivelul pieptului, acesta fiind diagnosticul primit în cele din urmă.

După o investigare mai atentă, doctorii și-au dat seama că bărbatul are probleme la inimă și au luat hotărârea să-l opereze pe cord deschis, bănuind că ar putea fi vorba de un cateter ce a rămas blocat în urma unei transfuzii pe care acesta a făcut-o cu ceva timp în urmă.
Ce au găsit însă doctorii odată ce au inițiat operația, i-a lăsat gură-cască și nu le-a venit să creadă ochilor. Se pare că ceea ce a blocat buna funcționare a inimii bărbatului era defapt o scobitoare întreagă!
Citeste mai mult AICI

 

Articole asemănătoare
Național
  • Duminică, 28 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Bărbat înjunghiat în plină stradă la Brăila

Un bărbat a fost înjunghiat, duminică după-amiază, pe o stradă din municipiul Brăila, în urma unui conflict, iar agresorul a fugit de la locul faptei, lăsând victima într-o baltă de sânge....