Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

mesaj

În perioada vacanței lor în Germania, Marianne si Horst Winkler, au găsit pe malul apei de lângă insula Amrum o sticlă care plutea. Femeia a realizat că în interiorul acesteia se găsește un mesaj, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri și i-a spus soțului ei să spargă sticla, ceea ce acesta a și făcut, deoarece nu aveau cum altfel să o deschidă.

 

Odată ce au reușit să scoată mesajul din sticlă, aceștia au găsit scrise pe acesta niște cuvinte în limba engleză, germană și olandeză. Potrivit brightside.me,  în mesaj li se cerea să completeze niște informații care să facă referire la locul și momentul în care au găsit sticla și să le trimită, împreună cu biletul găsit, la  Asociația de Biologie Marină din Plymouth, Marea Britanie, iar în schimb vor fi răsplătiți cu un shiling.

Cuplul au acționat conform instrucțiunilor din bilet și au trimis mesajul, alături cu completările lor, la locul unde li se ceruse.

 

Citeste continuarea pe YVE

 

 

IT&C
  • Joi, 17 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Conturile de Facebook şi Twitter ale HBO, sparte

Conturile de Facebook şi Twitter ale HBO au fost compromise, în cel mai recent atac al hackerilor, care a lovit compania. Grupul OurMine a preluat controlul principalelor conturi HBO, precum şi cele ale...