Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Cele mai norocoase 5 zodii în luna Mai

Dacă doriți să știți dacă luna Mai va fi îmbunătățită, dacă veți câștiga un mare câștig ori dacă sunteți printre cele  mai norocoase zodii ale acestei luni veți găsi mai jos toate detaliile:

 

            BERBEC
            Este o lună perfectă pentru îmbunătățirea carierei și a pregătirii profesionale. Nu acționați din prima, ci alegeți să ascultați și părerile celorlalți. Luna Mai vă poate ajuta să faceți o schimbare în stilul dumneavoastră de viață și ar trebui să vă răsfățați mai mult. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai fresh pentru tot restul lunii. Veți avea parte de afecțiune din partea persoanei iubite, mai spre sfârșitul lunii .

            Însă, chiar dacă spre finalul lunii veți avea parte de ceva dificultăți, până la urmă dacă veți analiza cu calm situațiile,veți observa că toate alegerile făcute au fost corecte .

 

            TAUR

            Luna aceasta sunteți mai încrezător în dumneavoastră și veți reuși să inițiați o nouă afacere de pe urma căreia, bineînțeles, veți avea profit. Acest lucru va fi datorat și persoanelor dragi dumneavoastră, care vă vor încuraja, având încredere în potențialul dumneavoastră.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

 

Auto-moto
  • Marți, 22 August 2017
  • De Mihai Popescu

Top 10 cele mai nesigure mașini

Pe fiecare continent există cel puţin o organizaţie care se ocupă cu testarea siguranţei vehiculelor noi în caz de accidente. În Europa avem Euro NCAP, iar în Statele Unite ale Americii există...

Politic
  • Luni, 21 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

PNL cere anchetarea ministrului de Interne, Carmen Dan

Cozile formate la sediile direcţiilor de paşapoarte din Bucureşti şi câteva judeţe ar putea să o ducă pe Carmen Dan în faţa comisiilor parlamentare de apărare şi ordine publică.  PNL solicită...