Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

amprente

Conform unor studii de comportament s-a dezvăluit faptul că amprentele noastre destăinuie caracteristicile personalității pe care o avem.

 

Astfel, există trei exemplare de amprente: buclate, curbilinii și concentrate, acestea din urmă fiind cunoscute și ca amprente circulare.

1. Amprentele buclate

Acest exemplar este printre cel mai des întâlnit în rândul europenilor.

 

Dacă amprentele tale sunt de acest tip, ești o persoană chibzuită, calculată, calmă, simpatizată de cei din jur și mereu dispusă să oferi o mână de ajutor, iar datorită acestor calități, lumea te apreciază mereu.

Ești o persoană cu un simț dezvoltat al responsabilității și faci față ușor provocărilor.

Emoțiile tale sunt ușor de observat, iar acest lucru se datorează faptului că ești o persoană mărinimoasă. Caracterul tău este unul sangvin, lucru care ilustrează faptul că preferi munca mai puțin solicitantă, având înclinație mai mult spre activitățile care stimulează și solicită creativitatea.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...

Administrație
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Roxana Tănase

Audit financiar la SC Hale și Piețe

Societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești intenționează să achiziționeze servicii de audit financiar pentru verificarea situațiilor financiare de la SC Hale și Piețe. SC Hale și...