Un mesaj înfricoşător primit de fiul ei pe telefonul mobil a făcut-o pe această mamă să-l prindă pe monstrul care pândea din umbră... "Dacă nu aş fi intervenit, acum nu mai aveam niciun fiu", povesteşte aceasta, gâtuită de emoţie.

Un bărbat care obişnuia să-şi atragă victimele - copii inocenţi - în capcane de neimaginat a fost prins datorită instinctelor unei mame. Femeia, care a preferat să-şi păstreze anonimatul, relaţionase conturile de socializare ale fiului său cu conturile sale personale de e-mail. Totul, pentru protecţia copilului.

"Dacă primeşte un mesaj sau o cerere de prietenie, văd totul", spune aceasta.

Deşi nu au fost cazuri care s-o alarmeze, într-o zi, femeia a văzut o notificare pe care fiul său o primise de la un anume Lance Kyer, un bărbat de 30 de ani din Indianapolis. Văzând ce-i scrie fiului său, femeia a decis să se dea drept acesta şi să-i răspundă bărbatului. 

"El a spus că are 30 de ani, iar eu i-am spus ca am 10. Mi-a spus că nu-l deranjează, apoi m-a întrebat unde locuiesc. 'Ai vrea să ne întâlnim, din când în când? Am putea să ne uităm la filme si să facem prostii, dacă vrei...', a continuat bărbatul", povesteşte aceasta. 

Şi nu s-a oprit aici. În scurt timp, acesta a început să-i trimită poze în care era dezbrăcat.

"Îi spunea fiului meu că-l iubeşte deşi nici nu-l cunoştea. Vroia să întreţină relaţii sexuale cu el deşi ştia că are doar 10 ani. Apoi i-a spus că vrea să vorbească pe Skype. Vroia să-l vadă dezbrăcat", povesteşte mama. Apoi adaugă: "Dacă nu interveneam, fiul meu nu mai era..."

După ce a anunţat Poliţia, oamenii legii au organizat un flagrant în parcarea unei benzinării şi l-au arestat pe Kyer. Ulterior, bărbatul a recunoscut că fiul ei nu era singurul minor cu care purtase discuţii cu tentă sexuală. 

"Aveţi mare grijă de copiii voştri! Fiţi la curent cu tot ceea ce fac", a transmis femeia părinţilor din întreaga lume, după ce coşmarul s-a încheiat. 

 

sursa: realitatea.net

 

Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Cât costă o zi de plajă la Mamaia

Distracţie pentru toţi! Mii de turişti dornici să petreacă în staţiunile de lux de la mare vin în cursul săptămânii, când preţurile sunt mai accesibile. Dacă în weekend, de pildă, închirierea unui...