Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

telefoane autonomie

Dacă aveți un telefon scump și foarte „inteligent” dar sunteți nemulțumiți de autonomia bateriei, aflați că există și telefoane pe care le puteți alege și care să vă mulțumească. cNet a făcut un top al telefoanelor mobile în funcție de durata de viață a bateriei.

 

De obicei bateria unui telefon ține o zi întreagă cu utilizare moderată. Dar, dacă îl folosiți foarte mult, va trebui să-l reîncărcați mai des. Bateriile pierd de asemenea putere în timp, se descarcă mai repede decât atunci când ați achiziționat telefonul. Dacă o baterie cu durată de viață lungă se află în fruntea listei dumneavoastră de criterii atunci când achiziționați un dispozitiv nou, urmăriți lista de mai jos.

Motorola Moto Z Play

 

Primul loc în topul cNet este ocupat de Motorola Moto Z Play, un telefon relativ ieftin, din „gama medie”. Moto Z Play nu a avut doar cea mai lungă durată de viată a bateriei liniei Z, ci a tututor telefoane testate de celebra revistă anul acesta. Cu o durată de viață a bateriei de 23 de ore și 3 minute, acest telefon merită achiziționat doar pentru calitatea acumulatorilor. Vedeți review-ul aici.

Samsung Galaxy S7 Active( și S7 Edge și S7)

Dupa Moto Z Play, următoarele trei rezultate au fost obținute de telefoane din gama Galaxy S7. Acestea sunt recent lansatul Galaxy S7 Active, apoi deja consacratele modele Edge S7 și S7. În plus față de a fi dispozitive de top, durata de viață a bateriei pentru aceste modele a fost cronometrată la peste 21, 19 și respectiv 16 ore.

Citește articolul integral pe digi24.ro

 

IT&C
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

9 aplicaţii utile pentru antreprenori

Telefonul inteligent este o parte integrală a oricărui om de afaceri din ziua de azi. Tot timpul ai nevoie să fii conectat la ceea ce se întâmplă cu afacerea ta. Mai jos vă prezentăm câteva...