Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

galaxy

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a decis sa opreasca definitiv productia telefonului Galaxy Note 7, din motive de siguranta.

 

Conform CNN, decizia a fost luata dupa ce compania sud-coreeana nu a reusit sa corecteze ultima problema gasita la acest model - problema care provoca explozia telefoanelor.

Acest episod este unul extrem de stanjenitor pentru Samsung, care a fost fortata sa cheme inapoi 2,5 milioane de Note 7, la scurt timp dupa lansarea din august.

Initial, a fost luata o decizie de suspendare a productiei de Galaxy Note 7, in cooperare cu autoritatile pentru protectia consumatorilor din Coreea de Sud, China si SUA - a declarat oficialul sub protectia anonimatului. "Masura include uzina Samsung din Vietnam care este responsabila pentru livrarile globale de Galaxy Note 7", a spus oficialul.

De asemenea, recent, autoritatile din Coreea de Sud au anuntat ca au gasit un nou defect la Note 7 si le-au cerut oamenilor sa le inchida. Totusi, in comunicat nu se precizeza despre ce defect e vorba, transmite The Guardian.

"Nimeni nu ar trebui sa fie ingrijorat ca telefonul ii va pune in periccol. Decizia Samsung este una corecta", a precizat Elliot Kaye, presedintele Comisiei de Siguranta din SUA.
Citește articolul integral pe stirileprotv.ro

 

Administrație
  • Marți, 18 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Un pericol public de care nimănui nu-i pasă

De ce trebuie să se întâmple vreo nenorocire, pentru ca unele lucruri să fie rezolvate? De multe ori, responsabilii par atât de aiuriţi, încât nici vreo anchetă serioasă nu pare să îi mai trezească. De trei...