Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

amazon

În cea mai săracă zonă din România, regiunea de Nord Est, la Iași, Amazon România inaugurează noul centru de dezvoltare si tehnologie. 

 


Potrivit declarațiilor oficiale vor fi create, în următorii trei ani, 400 de locuri de muncă permanente. 

Acestea se adaugă celor 600 pe care compania le are deja în România. Amazon este prezentă în România din 2005 și, de atunci, a investit 40 milioane euro. Pâna la final de an, numărul angajaților Amazon în România va ajunge la 700.

Technology Development, Compliance Operations, Retail Services șiDigital Imaging sunt cele patru departamente ale Centrului de Dezvoltare și Tehnologie. Un nou sediu, o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați. Managing Director al Centrului de Dezvoltare și Tehnologie Iași, Lucian Vornicu a declarat că Amazon va continua investițiile în România și a precizat că așteaptă cu nerăbdare să atragă la Iași cele mai sclipitoare minți din întreaga țară și din străinătate. 
Citește articolul integral pe republica.ro

 

Național
  • Duminică, 20 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avion prăbușit în Iași. Pilotul a murit

Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbușit sâmbătă după amiaza în zona comunei Tătărusi, din Iași. Aeronava participa la un show aviatic, organizat de administraţia locală....