Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

internet

Mii de locuitori ai orașului Urlați stau de mai bine 10 ore fără internet și cablu TV. Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro ne-au semnalat situația creată de providerul UPC România, care deține monopol pe întreaga zonă.

 

”Nu este prima dată când se întâmplă asta. Joi am stat o zi întreagă fără internet și cablu TV. Am sunat la ei, ne-am dus la magazinul UPC din Urlați și am făcut cozi în încercarea de a afla ce se întâmplă. Eu lucrez de acasă iar jobul meu depinde de capacitatea de asigurare a unui flux continuu de conexiune. Ne-au spus atunci că e de la căldură...”, susține Alexandru, unul dintre cititorii care ne-au semnalat cazul. 

Astăzi, situația s-a repetat. ”Încă de la primele ore ale dimineții, a picat tot. Și cablu și internet. Motivul: tot de la căldură. E inadmisibil!!! Înainte de UPC am avut rețele antice de cartier și n-am avut probleme nici la 40 de grade afară. Nu e normal ce se întâmplă. Vom face reclamații la OPC. Nu e corect ca o firmă care deține monopulul să își bată joc în halul ăsta pe banii noștri”, este de părere cititorul nostru. 

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere UPC România pe marginea acestui subiect.

Citește și: UPC a pus monopol pe internetul din Urlaţi. Cum îşi bate joc de clienţi

               Ce a pățit un client UPC din Urlați, care a cerut doar cablu și internet

 

Național
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Canicula revine în acest weekend

Meteorologii au emis, joi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă vineri şi sâmbătă, temperaturile urmând să crească până la 34-36 de grade Celsius, în timp ce în sudul Olteniei şi...