Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

uber

Uber a dezvoltat un soft care urmăreşte comportamentul şoferilor. Începând din această săptămână, în mai multe oraşe americane cei care lucrează pentru Uber nu vor mai putea conduce agresiv fără ca cei de la companie să nu ştie ce fac.

 

Aplicaţia Uber a fost actualizată şi poate detecta, cu ajutorul senzorilor din telefon, accelerările puternice, frânele bruşte şi dacă şoferul depăşeşte viteza legală sau trimite sms-uri în timp ce conduce.

Se construieşte astfel un profil al stilului de şofat cu tot cu hărţi în care apare locul exact unde şoferul a călcat cam tare acceleraţia.

 

Cei care colaborează cu Uber nu vor fi penalizaţi pentru încălcări, cel puţin nu la început. Compania încearcă însă să prioritizeze siguranţa călătorilor în condiţiile în care autorităţile din multe părţi ale lumii vor să impună o supraveghere mai strictă asupra aplicaţiilor ce înlocuiesc taximetria.

 sursa: digi24.ro

 

Auto-moto
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Blonda cu X5 parchează să n-o atingi

Nu vrem să jignim pe cineva. În primul rând nu-i frumos, în al doilea rând, blonda care a parcat acest x5, poate chiar are vreo dizabilitate. Încercăm însă să ne lămurim. Este drept că nu are o...