Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

WhatsApp oferă de multă vreme posibilitatea de a transfera direct diferite tipuri de fişiere, precum audio, video sau imagini. Dar din meniu lipseau documentele.

 

 

În următoarea actualizare, aplicaţia va permite şi transferul direct de documente. Se pare că într-o primă fază singurul format suportat va fi PDF, urmând ca ulterior să fie adăugate şi altele. 

 

Actualizarea ar trebui să fie disponibilă în scurt timp în magazinele virtuale Google Play şi App Store. 

Pe lângă suportul pentru documente, noua versiune aduce un nou design pentru secţiunea în care sunt accesate imaginile şi clipurile video şi noi opţiuni pentru imaginile de fundal (vor fi disponibile şi în culori solide). 

Pentru utilizatorii de Android care doresc să experimenteze cele mai noi caracteristici WhatsApp înainte ca acestea să fie disponibile în versiunea publică a aplicaţiei, s-a lansat WhatsApp Beta, care poate fi instalată direct din Google Play.
sursa: go4it.ro

 

 

 

 

Internațional
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

WhatsApp, blocat în China

Utilizatorii chinezi întâmpină dificultăţi în folosirea serviciului de mesagerie, iar specialiştii susţin că de vină este guvernul chinez. În prezent, WhatsApp pare să fie blocat parţial în China....

IT&C
  • Luni, 17 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

WhatsApp adaugă o opțiune nouă

Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp - cea mai recentă versiune a aplicației vine cu o funcție nouă, foarte utilă, informează Indy100. WhatsApp își răsfață utilizatorii în ultima vreme. După ce a adăugat...