mort-cofeina.jpg

Un adolescent din SUA a murit după ce a băut, într-un timp scurt, mai multe băuturi cu conținut ridicat de cofeină, relatează BBC News.

Davis Allen Cripe a început să se simtă rău la școală, după ce a băut un latte de la McDonalds, un suc Mountain Dew și o băutură energizantă în mai puțin de două ore. Tânărul a murit în urmă cu o lună, însă abia acum a fost gata rezultatul autopsiei.

Adolescentul în vârstă de 16 ani a intrat în stop cardiac, deși nu suferea de nicio afecțiune a inimii. El cântărea 90 de kilograme, însă mediciul legist susține că nu putea fi considerat ca suferind de obezitate morbidă.

"Nu este o supradoză de cofeină. Nu este de vină faptul că avea atât de multă cofeină în organism, ci faptul că a consumat-o într-un timp foarte scurt, iar băutura energizantă pe care a băut-o ultima i-a indus o aritmie cardiacă", a explicat medicul legist.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Doi fraţi morţi într-un accident pe DN 65

Doi fraţi şi-au pierdut viaţa într-un accident de circulaţie produs pe DN 65, în judeţul Dolj. Potrivit poliţiştilor, maşina în care se aflau o tânără de 23 de ani şi fratele ei, de 24 de ani, a...

Național
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Șase pui de delfin, găsiți morți la Năvodari

Este alertă pe litoral. Şase pui de delfin au fost găsiţi morţi pe plaja din Năvodari. Biologii încearcă să îşi dea seama ce s-ar fi putut întâmpla cu ei și iau în calcul câteva variante. Biologii marini spun că,...