Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

casti explodate

Autorităţile australiene au lansat miercuri dimineaţă un avertisment cu privire la riscurile reprezentate de utilizarea unor dispozitive electronice alimentate pe bază de baterii la bordul unor aeronave, după ce o femeie s-a ales cu arsuri şi cu o faţă înnegrită atunci când au explodat căştile sale în mijlocul unui zbor de linie Beijing-Melbourne, informează News.ro.

 

Potrivit primelor informaţii, femeia a adormit în timpul zborului, fiind apoi trezită brusc de zgomotul puternic al unei explozii.

Aceasta şi-a dat jos imediat căştile, care erau deja cuprinse de flăcări.

 

„Mi-am atins faţa, iar căştile au alunecat în jurul gâtului meu. Continuam să simt cum acestea ard şi le-am aruncat pe podea. Căştile aruncau scântei şi era inclusiv o cantitate mică de fum”, a declarat femeia, care nu a fost identificată de către autorităţile din Australia.

Femeia s-a ales cu o faţă înnegrită şi cu arsuri pe mâini în urma incidentului, dar membrii echipajului au reuşit să stingă flăcările.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...