Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

atac cu toporul

Un atac a avut loc joi seară în gara din Dusseldorf, oraş situat în vestul Germaniei. Șapte persoane au fost rănite. Suspectul, un bărbat cu probleme pshice originar din fosta Iugoslavie, a fost arestat. El se află la spital, rănit grav.

 

Autorul atacului ar locui în oraşul Wuppertal, din landul Renania de Nord-Westfalia.

Forţele de ordine au recuperat arma atacului, un topor. Bărbatul a atacat pasagerii de pe peron, la întâmplare, înainte de a fugi de forţele de ordine.

 

„Stăteam pe peron, aşteptând trenul. Trenul a venit şi, brusc, cineva a sărit cu un topor, a lovit oamenii. Era sânge peste tot. Am văzut multe, dar nu am văzut niciodată aşa ceva”, a povestit un martor.

Un pasager îngrozit a povestit pe Twitter că un „bărbat nebun” a atacat oamenii în gară. „Bărbat cu topor urmărit de poliţie în Dusseldorf. Gara închisă. Eu sunt în tren, lucrurile arată rău #poliţie #terorism”, a scris Bruno Macedo pe reţeaua de socializare.

În încercarea de a ajunge la o gură de metrou din apropiere, agresorul a sărit de pe o pasarelă aflată la şase sau şapte metri înălţime şi s-a rănit grav. El a fost transportat la spital.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Auto-moto
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Germania ar putea interzice maşinile diesel

Germania va trebui la un moment dat să urmeze exemplul altor state europene şi să interzică noile automobile diesel, a afirmat cancelarul Angela Merkel, recunoscând pentru prima oară că zilele...