Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

huligani

Deputatul rus Igor Lebedev a propus transformarea într-un sport a bătăilor între huligani organizate cu ocazia unor meciuri de fotbal, pentru a se canaliza violenţa fanilor înainte de Cupa Mondială din 2018, competiţie care va fi găzduită de Rusia, relatează L'Equipe, citat de News.ro.

 

"Ştiind că fanii noştri sunt luptători şi nu huligani, am putea să transformăm confruntările dintre suporteri în sport", a precizat Lebedev în propunerea postată pe site-ul partidului de extremă dreaptă LDPR (Partidul Liberal Democratic din Rusia), din care face parte.

Igor Lebedev a menţionat că o astfel de iniţiativă ar permite canalizarea "agresivităţii suporterilor". "Rusia ar fi deschizătoare de drumuri într-un nou sport", a adăugat politicianul, care este de părere că acest gen de spectacol ar atrage la fel de mulţi spectatori ca un meci de fotbal.

 

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Sport
  • Marți, 15 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Sporting – FCSB, de la 21:45

FCSB va întâlnește, marți seară, în play-off-ul Champions League pe Sporting Lisabona. Prima manșă se va disputa de la ora 21:45, potrivit digisport.ro. După ce și-a asigurat deja locul în grupele...