presedinte mexic

Președintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, și Donald Trump au convenit să se aibă o întrevedere în perioada de tranziție înainte de depunerea jurământului pentru Casa Albă. 

Președintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, și Donald Trump au convenit să se aibă o întrevedere, a anunțat miercuri la Ciudad de Mexico șeful statului mexican, adresând felicitări președintelui american recent ales, transmit AFP și EFE.

"Am convenit cu președintele ales să avem o reuniune, de preferat în perioada de tranziție (înainte de depunerea jurământului în ianuarie), pentru a defini cu claritate direcția pe care o va lua relația dintre cele două țări", a declarat Enrique Pena Nieto în cursul unei conferințe de presă, apreciind ca "amicală, cordială și respectuoasă" discuția la telefon cu cel care, în timpul campaniei electorale din SUA, i-a insultat copios pe mexicani.

Odată cu victoria lui Donald Trump, "a fost deschis un nou capitol în relația dintre Mexic și Statele Unite care implică o schimbare, o provocare, dar și o mare oportunitate", a mai spus șeful statului mexican, potrivit Agerpres

sursa: realitatea.net

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Întâlnirea fanilor BMW la Ploieşti

Ploieştiul, altfel un oraş în care nu se întâmplă mare lucru, capătă din când în când culoare. Spre deosebire de alte oraşe, mai mari sau mai mici, unde există deja tradiţii în tot felul de...