cia bun

Directorul Agenției Centrale de Informații din Statele Unite, John Brennan, a avertizat din nou că Rusia dispune de „capacități sofisticate” de colectare a informațiilor în mediul cibernetic.

John Brennan a făcut declarația într-un interviu televizat, răspunzând unei întrebări despre recenta spargere a emailurilor conducerii Partidului Democrat.

Spre deosebire de alți oficiali și congresmeni americani, directorul CIA nu a dat vina pe Rusia explicit, vorbind numai despre colectarea agresivă a informațiilor de către ruși.

Temerile unor atacuri cibernetice asupra alegerilor americane au apărut în timpul verii după spargerea emailurilor conducerii democrate în timpul Convenției care a nominalizat-o pe Hillary Clinton candidată la președinție.

Dar campania republicanului Donald Trump a diminuat pericolul, spunând într-un interviu cu televiziune finanțată de Rusia, RT-America, cu este improbabil că Moscova ar încerca să se amestece.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Social
  • Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante la UPG Ploiești

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 13 funcții contractuale de execuție, vacante. Universitatea Petrol - Gaze Ploiești scoate la...