gologan

Au trecut trei ani de când Ionuţ Gologan se află închis într-o închisoare de maximă securitate din Malezia pentru trafic de droguri.

În timp ce el aşteaptă din minut în minut să fie pusă în aplicare pedeapsa cu moartea, autorităţile române sunt la un pas să obţină graţierea acestuia. La aflarea veştii, tatăl băiatului a izbucnit în lacrimi.

Coform unor surse din MAE, autorităţile au sunt la un pas să îl convingă pe sultanul din Malaezia să îl lase în viaţă pe băiat:”Au fost trimise zeci de scrisori, se fac eforturi pentru ca Ionuţ să nu moară. Autorităţile române au explicat că tot cee ace vor este extrădarea lui Gologan, asigurându-l pe sultan că el va plăti aspru pentru faptele sale. Este posibil ca până la sfârşitul anului, Ionuţ să fie acasă”. 

După aflarea acestor veşti bune, CANCAN.ro l-a sunat pe tatăl băiatului, Dumitru Gologan, care nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă: ”Serios? Cea mai mare bucurie ar fi pentru mine. Să îmi văd băiatul acasă. Vă spun sincer că nu mai am nicio speranţă, dar am continuat să mă rog la Dumnezeu. Să se facă o minune şi pentru el”, ne-a spus bărbatul.

sursa: realitatea.net

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Medici acuzaţi de moartea unui bebeluş

Scandal şi acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Părinţii unui bebeluş de patru luni spun că acesta ar fi murit după ce, în ultima lună, au mers cu el la mai multe spitale şi...