Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

tigru

O vizită într-un safari din Beijing s-a încheiat dramatic pentru două turiste chineze. Una a murit şi o alta a fost rănită după ce au fost atacate de tigri. Imaginile au un puternic impact emoţional.

 

Din motive încă necunoscute, una dintre femei a coborât din maşină în mijlocul rezervaţiei pentru feline. Câteva secunde mai târziu a fost înhăţată de un tigru. Un bărbat şi o altă femeie i-au sărit în ajutor.

Autorităţile spun că prima victimă a fost doar rănită, dar cea care a vrut să o salveze a murit după ce a fost, la rândul său, atacată de feline.

 

La intrarea în safari, turiştii sunt avertizaţi că, pe parcursul călătoriei, nu au voie să iasă din maşini, sub nicio formă, pentru că în jurul lor animalele sălbatice sunt libere.

sursa: digi4.ro

 

Internațional
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

WhatsApp, blocat în China

Utilizatorii chinezi întâmpină dificultăţi în folosirea serviciului de mesagerie, iar specialiştii susţin că de vină este guvernul chinez. În prezent, WhatsApp pare să fie blocat parţial în China....

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cea mai bogată femeie din lume

Zhou Qunfei este cea mai bogată femeie din lume, potrivit unor noi date anunțate de revista Time, după ce predecesoarea ei a scăzut de la miliarde la zero după ce a fost dat în judecată pentru...