cel mai sexy bunic

Irvin Randle este un bunic cu părul grizonat și barba albă, dar care are ceva în plus: a devenit un star pe internet datorită stilului său vestimentar impecabil și a fotografiilor pe care le postează pe site-urile de socializare.

Imaginile cu cel mai sexy bunic au făcut înconjurul lumii, iar Irvin s-a trezit peste noapte superstar. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, care are un nepoțel de șase luni și o nepoțică de patru ani, se îmbracă foarte elegant și este fără îndoială în pas cu moda.

bunic2

Nu doar că are un stil vestimentar de admirat, dar Irvin este deosebit de atent și în ceea ce privește forma sa fizică, bărbatul postând pe conturile sale de socializare imagini din timpul antrenamentelor la sala de forță. 

bunic1

Bunicul sexy face senzație pe internet, iar datorită fizicului său și ținutelor abordate a primit și porecla #MrStealYourGrandma (Domnul-îţi-ia-bunica).

Randale, care este învățător la o școală din Houston, Texas, postează selfie-uri de mai bine de un an, dar a mărturisit în postările recente că nu se aștepta să-l observe cineva.

bunic3

Asta până acum două săptămâni, când fotografiile sale au fost preluate de câteva site-uri, iar el a devenit o vedetă online, în special pe Twitter, unde bărbatul nici nu avea cont.

bunic4

Bunicul sexy a organizat rapid o întâlnire cu fanii în weekend, la un festival, unde a dat autografe și s-a fotografiat cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

sursa: eva.ro

 

 

Social
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Parada modei și auto la BAC, în Ploiești

Paradă cu cele mai de fiţe haine şi accesorii la prima probă a Bacalaureatului din acest an. În Ploieşti, elevii de clasa a XII-a au transformat aleile liceelor în adevărate podiumuri de modă....