Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cutremur ecuador

Bilanţul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 grade produs în Ecuador sâmbătă noapte a ajuns la 413 răniţi şi peste 2.600 de răniţi, a anunţat guvernul ecuadorian, potrivit BBC News online.

 

Coasta de vest a Ecuadorului cu ieşire la Oceanul Pacific a fost lovită de un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, cele mai afectate oraşe fiind Pedernales şi Portoviejo, unde luni s-au ţinut ceremonii funerare pentru cei care au murit în urma seismului.

În Pedernales, apropiat de epicentrul seismului, circa 400 de persoane ar fi murit. Replici ale cutremurului s-au produs luni seară, dintre care cea mai puternică a avut magnitudinea de 5,1 grade.

 

Stare de urgenţă a fost declarată în şase provincii din ţară. Potrivit autorităţilor, cutremurul a fost urmat până luni dimineaţă de 230 de replici, majoritatea lovind oraşul Pedernales.

sursa: mediafax

 

Auto-moto
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident rutier - Cu maşina direct în casă

Un accident rutier s-a produs marţi seara, în comuna Drăgăneşti, sat Meri. Şoferul a părăsit carosabilul, ajungând în gospodăria unui localnic. Trei persoane sunt asistate medical, în autoturism...