Englezii de la Sportsmail au făcut o analiză a ceea ce ar putea însemna câștigarea titlului în Premier League de către Leicester.

Potrivit analiștilor britanici, principalele case de pariuri s-ar vedea nevoite să plătească sume de peste 5 milioane de lire fiecare (6.5 milioane euro). Cota celor de la Leicester înainte de startul sezonului era de 5.000.

Cota a scăzut în acest moment destul de mult, dar, în ciuda formei excepționale a echipei lui Claudio Ranieri, aceasta a fost extrem de ridicată până la finalul anului, aproape 1.000.

Potrivit casei de pariuri SkyBet, principalul concurent pe piața britanică, cel mai mare pariu înaintea sezonului, pe Leicester, a fost de 40 lire, ceea ce înseamnă că posesorul biletului poate încasa 200.000 lire dacă echipa favorită se va impune.

De la scăderea cotelor, aceeași casă de pariuri a înregistrat mai multe bilete în valoare de 100 de lire, ceea ce înseamnă că posibilul câștig pentru fiecare client se ridică la 100.000 lire.

 

sursa: dolce-sport.ro

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ai pariat şi ai câştigat? Ai pus-o... de impozit!

O veste mai puţin bună pentru românii care au retras câştigurile de la casele de pariuri online. Acum sunt buni de plată. ANAF-ul îi anunţă că până pe 25 mai, sunt obligaţi să înştiinţeze fiscul cu...