Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

negulescu.jpg

Procurorul Mircea Negulescu, înregistrat de soția unui inculpat în timp ce discuta despre dosarul acestuia, și-a dat demisia astăzi din DNA Ploiești.

 

Citește AICI comunicatul DNA privind demisia procurorului Negulescu.

RomâniaTV, înregistrări EXCLUSIVE cu procurorul Negulescu de la DNA Ploiești

 

Printr-o adresă înaintată CSM spre soluționare, potrivit unor surse, Negulescu a solicitat transferul la Parchetul d e pe lângă Judecătoria Câmpina.

Înainte de a deveni procuror la DNA Ploiești, Negulescu a fost procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești 

UPDATE CSM discută astăzi cazul procurorului Negulescu

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că azi, 16 februarie 2017, ora 16.00, va avea loc şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, având pe ordinea de zi următoarele puncte:

  1. Nota Direcției resurse umane şi organizare privind solicitarea domnului procuror Negulescu Mircea, de încetare a activităţii în cadrul Direcției Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina;
  2. Sesizarea Inspecției Judiciare faţă de informațiile apărute în mass media în cursul zilei de 14.02.2017 cu privire la posibilele abateri disciplinare prevăzute de dispozițiile Legii nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.