Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

 

 

scena-crimei.jpg

La 24 de ore de la tragedia din blocul 3 D de pe strada Mihai Bravu ies la iveală detalii șocante. Anchetatorii au refăcut filmul crimei care a îngrozit locuitorii cartierului ploieștean.

Duminică seara, victima, Mariana R., de 36 de ani, a invitat în apartamentul închiriat două tinere de 16, respectiv 19 ani. La petrecere a ajuns și principalul suspect, Alexandru R, de 30 de ani, concubinul acesteia.

 

Cine este femeia ucisă într-un apartament din cartierul Mihai Bravu

Spre dimineață, după ce a consumat alcool și posibil droguri, acesta a încercat să aibă raporturi sexuale cu cele trei tinere, însă acestea i-au refuzat avansurile. 

Starea fiului femeii ucise în Mihai Bravu. Copilul de 11 ani a fost și el înjunghiat

Din acest motiv a izbucnit un conflict între Mariana și Alexandru, acesta din urmă punând mâna pe un cuțit de bucătărie și măcelărindu-și concubina. Minora de 16 ani a reușit să fugă, iar cealaltă a sunat la 112, însă era prea târziu pentru Mariana, care s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Trezit din somn de scandal, băiatul cel mare al victimei, de 11 ani, a fost și el înjunghiat în umăr de agresor, care a fugit înainte de sosirea  polițiștilor.

Cum s-a petrecut crima din Mihai Bravu. Surse

Cei doi copii ai Marianei vor fi audiați astăzi în prezența bunicului, cel rănit aflându-se în stare de șoc.

Principalul suspect, Alexandru R., este de negăsit și este posibil să fi fugit din țară.

El este suspectul crimei care i-a îngrozit pe ploieștenii din Mihai Bravu

El are la activ numeroase condamnări în țară și Marea Britanie pentru violare de domiciliu, furt, trafic de persoane și de droguri, însă a fost pus în libertate. 

Vezi aici Imagini cu apartamentul în care s-a produs crima din Mihai Bravu