Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

hipodrom.jpg

Inaugurat în toamna anului trecut, Hipodromul din Ploiești nu este nici acum funcțional, deși pentru construcția lui s-au cheltuit peste 20 de milioane de euro!

 

În luna octombrie 2016, CSM Ploiești a anunțat că au fost omologate pistele pentru curse, lucru care era stipulat și în procesul-verbal al comisiei care a omologat pistele, dar atenție, pentru desfășurarea antrenamentelor. În procesul verbal pe care îl publicăm la finalul articolul se arată că ”pistele sunt netede și elastice”

Detalii aici: Pista de la Hipodrom, omologată numai pentru antrenamente

 

Acum, autoritățile o întorc ca la Ploiești și caută soluții pentru reparația pistei, care în forma ei actuală, ”omologată”, riscă să producă accidente grave cailor care participă la cursele de trap din cauza pietrelor prea mari!

La această oră se desfășoară o ședință pe marginea acestui subiect, viceprimarul Cristian Ganea declarând că discuțiile vizează o serie de deficiențe, care vor fi rezolvate pe baza garanției. ,,Sunt discuții legate de pistă, dar lucrările vor fi efectuate în baza garanției. La ședință participă și reprezentanții Unității de Implementare a Proiectului (n.r. investiția a fost finanțată parțial din fonduri europene), dar și de la CSM", a declarat viceprimarul Ganea pentru Observatorulph.ro.

 

omologare.jpg