Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

dga perche

Potrivit unor surse judiciare, ofițeri din cadrul DGA Prahova în colaborare cu procurori din cadrul parchetului efectuează la această oră (16,00) percheziții în Prahova. 

 

UPDATE comunicat DGA: 

”Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează cercetări într-un dosar penal privind fapte de corupție săvârșite de un medic din cadrul unei unități medicale din Sinaia. 

 

Astfel, astăzi, echipa mixtă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurori a organizat o activitate de prindere în flagrant, medicul fiind surprins după primirea sumei de bani de la un denunțător.

Tot astăzi, ca urmare a delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofițerii S.J.A. Prahova vor efectua 4 percheziții domiciliare pe raza județului Prahova.

La acțiune participă Serviciile Operații și Tehnic din cadrul Structurii Centrale a D.G.A. și se beneficiază de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab” Ploiești. ”

Știre inițială

Vizat de ancheta oamenilor legii este un medic care profesează la o policlinică din Sinaia. Acesta ar fi fost prins în timp ce primea mită.

Medicul urmează să fie adus la audieri la Parchet.

Vom reveni cu detalii. 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...