Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alin

Un tânăr de 26 de ani a fost găsit, ieri, spânzurat, în curtea casei părintești din comuna prahoveană Șotriile. Acesta se numește Alin Vârforeanu și era profesor de limba română la  ”Scoala Gimnaziala Nestor Urechia” din Bușteni.

 

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care Alin, născut în 1990, a ales să se sinucidă.

Pe pagina sa de Facebook apropiații și foștii elevi au postat mesaje de condoleanțe:

 

Când ma gândesc ce repede au trecut anii.Parcă ieri începeam clasa a VI-a si aflam ca ne veti fi profesor.Ați fost cel mai bun profesor din gimnaziu.In numele foștilor colegi va mulțumesc pentru tot ce ne-ați învățat.Condoleanțe familiei si prietenilor!

Timpul ne fură oameni dragi dar amintirea lor rămâne!!!! Dumnezeu să te ierte și să te primească printre îngeri lui că erai un înger pt copii noștri!!!! Condoleanțe familiei

O moarte prea nedreapta pt.o viata dreapta.:-(
R.I.P.

Intotdeauna am crezut ca ne vom revedea si vom povesti cu drag realizarile noastre. Am crezut ca vom fi prieteni pentru totdeauna! Todeauna s-a dovedit a fi mult prea scurt pentru un suflet nobil, curat si frumos! Imi pare nespus de rau pentru pierderea unui prieten cum rar poti intalni! Imi pare rau pentru durerea si amarul lasate in urma!!! Sa te odihnesti in pace suflet frumos si sper sa ai parte de linistea si pacea pe care le-ai cautat!! Vei ramane vesnic in amintirea noastra!!

O veste cutremuratoare am primit in aceasta seara , faptul ca moartea ne -a rapit de bunul nostru prieten si coleg Alin ?nu te vom uita niciodata Alin Ce mai bun student din toata promotia tu ai fost Si aveai tu vorbele tale care Stiu Ce ai fi spus Acum " A muri nu inseamna a fi invins. Dar a trai invins si fara glorie inseamna a muri in fiecare zi. Napoleon Bonaparte" Dumnezeu sa il ierte !