aeronava blue air

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Momente de groază într-un avion Blue Air. Un ploieștean a asistat la decesul unui pasager, conducerea aeroportul Henri Coandă a transmis următorul punct de vedere la solicitarea redacției noastre:

În data de 23.10.2016, în urma unei solicitări referitoare la o urgență medicală, echipa Serviciului Asistență Medicală din cadrul aeroportului s-a deplasat la aeronavă cu una dintre ambulanțe, după care a fost solicitată și o a doua ambulanță, ambele fiind de tip B1, dotate la standard european și national în domeniul asistenței medicale, cu aparatură de urgență de înaltă performanță, inclusiv cu defibrilatoare.

Resuscitarea pasagerei în aeronavă s-a făcut respectând protocoalele internaționale, conform Ghidului European de Resuscitare, după care s-a declarant decesul.

Serviciul Comunicare, Compania Națională Aeroporturi București

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...