cazut din nuc

Miercuri după amiază un bărbat din satul Rotari, comuna Ceptura și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, după ce a căzut dintr-un nuc. 

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul în vârstă de 60 de ani a vrut să dea o mână de ajutor unei bătrâne care se chinuie să scuture nucile. 

În timp ce se deplasa de strada din Rotari, acesta ar fi văzut-o pe femeia care avea nevoie de ajutor și s-a oferit să adune el nucile din pom, solicitând o scară. Cu toate că nucul este plantat în curtea femeii, crengile acestuia atârnă și peste gard. 

Bărbatul a montat scara și s-a urcat în nuc, însă într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt. 

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței care a preluat victima și a transportat-o la Spital. La scurt timp de la preluarea pacientului de către medicii de la Județean, acesta a intrat în stop cardio respirator și a murit. 

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...