mascati

Un scandal izbucnit, aseară, în parcarea mall-ului Afi Palace Ploiești a continuat în fața  secției 1 de poliție. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru calmarea spiritelor.

Aseară, în jurul orei 18:15, în parcarea Afi Palace Ploiești a izbucnit o bătaie între două persoane. Un tânăr i-a aplicat altuia un pumn, după care a dispărut în mulțime. 

Victima a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de poliție, care l-a identificat pe suspect.

Cei doi au fost conduși la secția 1 de Poliție pentru a fi audiați, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Scandalul s-a mutat în fața sediului, unde au ajuns mai multe persoane recalcitrante, rude și prieteni ale celor doi tineri implicați în incidentul de la mall. Aceștia au început să se certe și să se amenințe.

Deși polițiștii susțin că nu au existat acte de violență, mai mulți martori susțin că a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. 

Și în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, mai multe persoane depunând plângeri unele împotriva celorlalte. 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Florești

Un conducător auto a tras o sperietură groaznică miercuri după-amiază, după ce, în timp ce se afla pe DN1, a pierdut controlul volanului, a lovit un separator din beton și a ieșit cu mașina în afara...