Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

romi

Scenariu de Las fierbinți în Prahova. Primarul comunei Lipănești le-a oferit locuri de muncă beneficiarilor ajutoarelor sociale, dar cei mai mulți l-au refuzat.

 

În această dimineață, 15 beneficiari ai legii venitului minim garantat au fost chemați la Primăria Lipănești, unde edilul și reprezentantul unei firme de construcții le-au oferit locuri de muncă. Doar 11 s-au prezentat la interviul de angajare, deși printre facilități se numărau transportul până la șantier și un salariu de 1200 de lei net.

Mare i-a fost mirarea primarului când cei care au răspuns invitației au refuzat oferta unui loc de muncă. "Unii au invocat probleme medicale, iar alții că nu au cu cine să-și lase copiii acasă, deși nevestele lor sunt casnice. Sunt curios câți dintre cei cu care am discutat astăzi vor fi prezenți mâine pe șantier, mai ales că angajatorul s-a și oferit să le plătească o sumă în avans", a declarat primarul comunei Lipănești, Robert Nica, pentru observatorulph.ro.

 

 

 

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Andra Vlad

Trei incendii au izbucnit, simultan, în Prahova

Pompierii militari prahoveni sunt în alertă, fiind chemați să stingă trei incendii care au izbucnit simultan în localități diferite. Astfel, la ora 12:30, sunt înregistrate incendii de vegetație...