Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

escroci

În această dimineață, polițiștii și procurorii au descins la cinci adrese din Ploiești pentru percheziții acasă la persoane bănuite de înșelăciune.

 

Potrivit primelor informații, în perioada mai - august 2016, aceștia ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi promis facilitarea încheierii unor contracte de muncă în străinătate. Pentru aceasta, victimele ar fi plătit sume cuprinse între 300 și 1.000 de lei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 20.000 de lei.

Surse judiciare susțin că numărul păgubiților depășește 40 de persoane. Acestea erau "momite" cu anunțuri de mică publicitate pe internet și în ziare prin care promiteau locuri de muncă bine plătite în străinătate, în special în construcții. 

 

După ce încasau banii, escrocii dispăreau. Abia atunci când vedeau ca nu mai dau niciun semn, păgubiții apelau la poliție. 

VIDEO Suspecții au fost aduși pentru audieri la sediul IPJ Prahova din Ploiești

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...