primaria ploiesti sediu

Primăria Ploiești a ajuns în situația de a fi executată silit, după ce Ministerul Dezvoltării a constatat mari nereguli de implementare a proiectelor finanțate cu fonduri europene.

Primăria Ploiești se află într-o situație financiară precară din cauza proastei gestionări a proiectelor pe fonduri europene.

În luna aprilie, primăria a contractat deja un credit de 150 de milioane de lei de la sucursala bancară condusă de soția șefului de campanie a actualului viceprimar Ganea, atunci când acesta ocupa funcția de primar interimar. Suma, care a fost redusă de Ministerul de Finanțe la jumătate, va fi folosită pentru plata facturilor emise după 1 ianuarie 2016 de constructori la linia de tramvai 102, hipodrom, parc municipal vest, pasajul de la gara de vest ș.a., după depășirea termenului limită de finalizare a șantierelor respective.

Mai mult, Primăria Ploiești este nevoită să returneze Ministerului Dezvoltării aproape un milion de euro pentru nereguli identificate la cheltuirea fondurilor europene pentru Parcul Municipal Vest și reabilitarea liniei de tramvai 101.

Autoritățile locale au contestat plata corecțiilor respective, însă dacă vor pierde procesul, din banii ploieștenilor vor fi returnate fondurile europene prost cheltuite. 

Observatorulph.ro va publica mâine lista completă a corecțiilor financiare impuse Primăriei Ploiești pentru proasta gestionare a proiectelor cu finanțare europeană.

FOTO Document Răspunsul Primăriei Ploiești la solicitarea observatorulph.ro privind executarea silită

img 822122332 0001 page 002

img 822122332 0001 page 003

 

 

 

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Şedinţă pe tema TCE Ploieşti

Societatea de transport călători din Ploieşti se confruntă cu o situaţie dificilă. La această oră TCE înregistrează pierderi din 2016 de peste 6,6 milioane de lei, conform exerciţiului financiar....