giratoriu suspendat

Deși a fost inaugurat recent, giratoriul suspendat continuă să stârnească dispute.

De data aceasta vorbim de o dispută între constructori și conducerea Consiliului Județean Prahova, care a blocat garanția de bună execuție în valoare de 3,6 miioane de lei.

Record pe giratoriul suspendat de la Blejoi

"Nu am restituit garanția de bună execuție dintr-un motiv foarte simplu. Termenul de predare al investiției finanțată din fonduri europene a fost depășit, astfel încât facturile emise după 1 ianuarie 2016 au fost achitate de la bugetul județului" a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Conducerea CJ Prahova se așteaptă ca antreprenorul general, Asocierea S.C.T. Bucureşti S.A. şi S.C. Asfalt Sud Expert S.R.L, să acționeze în instanță instituția pentru recuperarea garanției.

Dacă Primăria Ploiești ar proceda la fel, de la constructorii unor investiții majore, precum linia de tramvai 102, Parcul Municipal Vest, pasajul de la gara de vest sau Hipodrom, care au depășit termenul impus de UE, s-ar putea recupera măcar parțial zecile de milioane de euro pierdute din fonduri europene.

 

Articole asemănătoare
Miliția Consumatorului
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Electrica, acuzată că dă vina pe păsări pentru întreruperile de curent

Blejoi
  • Marți, 20 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Junior cup la Blejoi. Lista câștigătorilor

Este deja tradiţie la Blejoi, pentru copii vara începe mai întâi cu Junior Cup, abia apoi vine şi vacanţa mare. Premiile mari, tentaţia de a fi campion şi vedetă pentru cel puţin o zi, s-au dovedit...