bomba barbat tinosu

Ieri seară, în jurul orei 17:30 o clădire de pe calea Șerban Vodă din București a fost evacuată în urma unei alerte cu bombă. Se pare că cel care a amenințat cu atentat este un bărbat din Tinosu, județul Prahova.

Clădirea de birouri găzduiește sediul băncii Provident de ale cărei servicii bărbatul nu este mulțumit. În urma unei apel de ameninţare cu bombă, făcut la 112 de către o femeie, la faţa locului s-au deplasat specialiştii Serviciului Pirotehnic al Poliţiei Române, care au infirmat faptul că în clădire ar existat vreun fel de dispozitiv pirotehnic. După ce a fost dată alarma, aproximativ 1000 de persoane au fost evacuate din clădire.

Bărbatul care a lansat alarma falsă a fost găsit aseară în locuința sa din localitatea Tinosu și a fost dus la audieri. Cazul său este preluat de secția 14 de poliție a Capitalei. 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Duminică, 28 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Bărbat înjunghiat în plină stradă la Brăila

Un bărbat a fost înjunghiat, duminică după-amiază, pe o stradă din municipiul Brăila, în urma unui conflict, iar agresorul a fugit de la locul faptei, lăsând victima într-o baltă de sânge....

Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4

Un jaf armat s-a produs la o sucursală bancară din Sectorul 4, București. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4. Un tânăr a intrat în...