dna audieri

DNA Ploiești a obținut de la Consiliul Superior al Magistraturii încuviințarea reținerii a doi procurori prahoveni în dosarul privind protejarea rețelei Alexe-Păvăleanu.

Este vorba de Aurelian Mihăilă, fostul procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Ploiești  (imagini cu sosirea la DNA astăzi) și de Liviu Tudose, procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. (VIDEO).

Cei doi vor fi reaudiați astăzi la DNA Ploiești, unde le vor fi prezentate și acuzațiile aduse de procurorii anticorupție.

DNA Ploiești instrumentează dosarul "Papici" în care s-a început din nou urmărirea penală pentru constituire de grup organizat, luare și dare de mită și favorizarea făptuitorului.

Citește și: CURTEA SUPREMĂ A REDESCHIS URMĂRIREA PENALĂ PENTRU ŞEFII IJP PRAHOVA, POLIŢIEI PLOIEŞTI ŞI ŞEFII PARCHETELOR

În acest dosar sunt vizate 13 persoane, toate cu funcții de conducere în IJP Prahova și parchetele din Prahova. Este vorba despre Liviu Botnaru, actual procuror general al PCA Ploiești, Viorel Dosaru, fost comandant al IPJ Prahova în prezent subsecretar de stat în MAI, Liviu Matei, procuror șef DIICOT Ploiești, Constantin Ispas, fost șef DGA Ploiești, Cristian Manea, șeful poliției municipale Ploiești, Cosma Mircea, președintele CJ, Vlad Cosma, și alți procurori din cadrul PCA Ploiești.

Vom reveni cu detalii

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...